понеделник, 2 август 2010 г.

Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко

Гергана Райчевска  "Мис Силикон" за 2010
Повечето мъже, които се интересуват от мен, някак си така се случва, че са известни или богати или и двете, споделя Мис Силикон 2010.


22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата "Мис Силикон" за 2010 година. Бюстът на Гери с внушителните 900-кубикови импланти успя да впечатли цялото жури на конкурса, което бе единодушно в оценката си за първото място. През миналата година сексбомбата спечелиоще едно отличие - Модел на България. Навярно това й дава смелост да мечтае, че ще навие Бойко Борисов и Слави Трифонов за „тройка", както заяви пред „ШОУ".

- Гери, къде си отрасла и работила, преди да станеш модел? По форумите се пише, че си от село Поповица и си работила дълго време като сервитьорка по заведенията в Асеновград - това срамно ли е, според теб, ако е истина?
- Аз съм от Асеновград, но съм прекарала голяма част от детството си при баба ми, която е от село Поповица, в което обаче не виждам нищо срамно или пък обидно.

- Твърдиш че мъжете, с които си била сексуално, ги избива на агресия. Ти ли ги предизвикваш? -
- Аз не съм от жените, които си падат по нежния секс, определено не съм от типа жени, които си падат по романтиката и сълзливата любов. Естествено, че аз ги предразполагам така, като им говоря мръсотии в леглото, но на повечето това им харесва.

- Това означава ли, че една от любимите ти манипулации е садо-мазото? Какво точно им правиш, разкажи ни по-подробно?
- Да, не съм по нежния секс! Обичам разкрепостения секс, нямам задръжки в леглото, нещо, което да ме притесни или да не мога да направя. Дори сега в момента имам нова сексуална фантазия - „тройка" с министър-председателя Бойко Борисов и водещия Слави Трифонов. Знам, че не са в много добри отношения, но мисля, че мога да ги помиря.

- Чух, че си била приятелка с пребитата моделка Катрин Вачева, но сега отношенията ви са се влошили или поне сте се отдалечили. Има ли между вас някаква отявлена конкуренция?
- Не, няма за какво да се конкурирам с Катрин, ние сме много различни и всяка си има своите ангажименти...

Източник bsport.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар