вторник, 31 май 2011 г.

Брадърката Елеонора: Обичам бруталния секс

Брадърката Елеонора се е завърнала скоро от Италия, научи от свои източници Blife. Там тя е приключила снимките за третия си филм за възрастни „Убий ме, но ме обичай".
Брадърката Елеонора: Обичам бруталния секс


"Най-после постигнах финансова независимост,  за каквато винаги съм мечтала", хвалела се Елеонора. Нейната мисия била да отгледа детето си и съпруга си Давид. Обичам Давид, колкото и странно да звучи. Може да не не ме задоволява сексуално, може да не носи пари в къщи, но е по-верен и от куче. Всички мъже, с които съм била, са с мен за една нощ. Оставят ми някой лев и ме забравят", жалвала се Елеонора
В секса брадърката си падала по груби ласки и брутални изпълнения.
„В порно занаята тези неща са ми гарантирани. Снимам предимно сцени със садо-мазо. Прожекторите и камерите ме възбуждат допълнително. Освен това има и глупаци, които плащат за това. В Италия не е разрешено да се снима порно, както и у нас, но нелегално се правят стотици филми. Това също е част от тръпката. Винаги си на ръба на бръснача." , хвали се Елеонора.
Само в BLife очаквайте ексклузивно интервю с Елеонора. Само тук ще разберете цялата истина за живота и след участието й в "Биг Брадър".


Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар