сряда, 3 август 2011 г.

Таня Боева се завръща на музикалната сцена

Таня Боева се завръща на музикалната сцена

Таня Боева ще се завърне на сцената. Това ще стане на турнето на "Фен ТВ" с мото "Да обединим българската музика".




Певицата ще бъде гост-изпълнител на концертите в Стара Загора /19 август/, Пловдив /21 август/ и Хасково /23 август/, информират от музикалната телевизия.

Преди близо два месеца Таня изгуби второто си дете няколко дни след раждането му и бе сломена от мъка. Сега тя приема летния тур като добро ново начало, с което да успее да се съвземе от скръбта.

Хитовата изпълнителка е решила да пее само в три от осемте града, в които се организират концерти на "Фен ТВ". Избрала е по-близките дестинации до родния й град - Хасково, Стара Загора и Пловдив.
“В момента съм при майка ми в Димитровград заедно със синчето Росен. Ще се върна в София съвсем за малко, колкото да си приготвя тоалетите за турнето и да репетирам. След това отново ще се прибера в Димитровград. Росенчо ме радва, виждам се с приятели, почивам си и се старая да не чета жълти вестници. Но те прекалиха и на страницата си във фейсбук им отговорих” - каза пред “Труд” Таня.
Хитовата изпълнителка е решила да пее само в три от осемте града
Повече от 13 години Таня Боева е сред най- любимите изпълнители на меломаните и е сигурно, че по време на концертите, в които ще се изяви, те ще я подкрепят силно, пише signal.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар