сряда, 7 декември 2011 г.

Вихра лекува депресия

Вихра лекува депресия
Изоставената съпруга Вихра тръгна на психолог след радялата с Иван. Водещата посещава редовно кабинета на известната терапевтка Мадлен Алгафари. Бившата жена на "опосума" оправдава беседите при психоложката с близко приятелство между двете, но в действителност двете се виждат по строг график и с предварително уговорени часове.


Пациентки на Алгафари издават, че вече няколко пъти са засичали Вихра пред кабинета на терапевтката. Тя ходела там всяка седмица или във вторник, или в четвъртък и прекарвала по един час, беседвайки с психоложката.

Водещата обаче не е споделила с никого от екипа си, че лекува емоционалното си и душевно състояние. пише вестник "Всеки ден". Съвсем професионално пък Мадлен Алгафари отказва да разкрива каквито и да било подробности за пациентите си и дори не коментира дали с Вихра се виждат за сеанси или чисто приятелски. Дори да е второто обаче, става ясно, че водещата ползва терапевтката, за да й помогне да се пребори с кризата в личния си живот.

Макар да се усмихва на екрана и да блести по светски партита, тв звездата от "Станция Нова" е свита и умислена в личния си живот. Тя е прекратила почти всички контакти с приятели и рядко излиза от дома си. Колегите й са категорични, че не е същият весел и лъчезарен човек, откакто са се разделили с Иван.

Двамата бяха заедно от "цяла вечност" както се изрази самата Вихра на сватбата им миналата година. Свързва ги и дъщеричката им Ава, която остана на грижите на водещата, но по-често я гледа майката на Иван Сашка. Именно свекървата е най-близкия човек, останал до изоставената съпруга в най-тежкия й миг.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

  1. I kakvo ako hode na psiholog?Mai tozi admin nqma kakvo da poblikuva i iska da q polzva taq kluka samo i samo da ima ne6to napisano.Za kakvo ne q ostavete taq Vihra na spokoistvie da si izlekuva depresiqta.Ami podobre da hode na psiholog otkolkoto da tormoze nqkoi drug da i 4uva dumite,za6toto tova koito i go napraviha boklucite muzja i Ivan i priqtelakata Irina{Naidobrata maika}si zasluzjava da is se voshi6tavame na hrabrosta koqto q ima i s koqto se spravq

    ОтговорИзтриване