вторник, 5 май 2015 г.

Звездна двойка - Красен Кралев и Виктория Петрова

Звездна двойка - Красен Кралев и Виктория Петрова
Красен Кралев и Виктория Петрова

Упорит слух, че Виктория Петрова напуска БТВ се завъртя в медийните среди.

Причината е възлюбеният й Красен Кралев, Който може да бъде издигнат за Кмет във Варна. Ако това се случи, новинарката ще го последва в морската столица и ще че откаже от дългогодишната си кариера в телевизията.


Връзката между журналистката и спортния министър става все по-сериозна и според близки до Петрова, двамата планират годеж по възможно най-романтичния начин – на брега на морето.

Влюбените мечтаели да застанат близо до вълните, за да че врекат във вярност един на друг.

Още в зората на връзката им журналистката с радост разбрала, че любимият споделя романтичното й желание да че обвържат край морето. Кралев бил купил пръстен отдавна и само чакал подходящия момент, за да го подари на Вики.

Политическата кариера на Кралев обаче изисква тежка жертва от страна на Вики – за да не че разделя с любимия, амбициозната новинарка ще трябва да се прости с работата си в БТВ, поне като водеща на централната емисия. Съвсем деликатно спортният бос все рак напомнил това на изгората си, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Виктория е готова на много неща, за да бъде до мъжа на живота си, но пък е прекалено амбициозна, а телевизията е нейната страст, коментирали колежки на синеоката хубавица. Те дори предвиждали, че това може да че превърне в сериозен спор между бъдещите съпрузи, в случай че Кралев спечели кметския пост в морската столица.

Искрата между една от най-чаровните тв водещи и бившия спортист пламнала, когато новоизбраният министър на спорта бил поканен в БТВ за участие в предаване. Тогава пред студиото бившият шампион по лека атлетика срещнал красивата Вики, която че заговорила с пиарката му, и искрата пламнала с пълна сила.

Веднага след това Кралев поискал телефона на новинарката от сътрудничката си. Още при първата среща че оказало, че чувствата им са взаимни. От няколко месеца Виктория и Красен живеят заедно, а новинарката цъфти както никога досега./hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар