вторник, 1 март 2011 г.

Русата Златка се крие от журналистите


Русата Златка се крие от журналистите
Русата Златка се оплаква от излишното внимание, което й отделят някои медии и журналисти във връзка със смяната на фамилията, която направила наскоро, пишат от „Блясък“.
Блондинката смятала, че няма нищо лошо в това да смени Райкова с Лазарова, след като живее под един покрив с любимия си вече година. Любопитни „журналистчета“ постоянно звънели и притеснявали „супер звездата Златка“, за да разберат да не би бившата сексбомба да е сключила таен брак.
Е, това няма как да стане, тъй като сигурно източници издават, че любимият й Павел все още няма официален развод. Оказва се, 
че цялата патардия около смяната на името на Златка, е нищо повече от заблуда. Явноцицорестата мадамасе чуди как сама да привлече вниманието на медиите върху себе си, а после се крие от тях. Цялата работа е в това, че Златка решила да си смени фамилията във Фейсбук и с това предизвика истински скандал – защо ли Русата Златка се пише Лазарова. Ами, защото обича мъжа до себе си и много й се иска наистина да бъде Лазарова. Пожелаваме й го от сърце. Явно, Златка наистина се е променила и няма нищо общо със скачащата от легло на легло плеймейтка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар