събота, 5 март 2011 г.

Мария Илиева води класацията на Eurochannel, Кайли я следва

Мария Илиева
Великолепната Мария Илиева поведе класацията на популярния Eurochannel в САЩ, съобщава “Монитор”. След нея са световни имена от ранга на Кайли Миноуг.  Фактът станал известен на изпълнителката, докато била сред домакините на българската вечер в Брюксел по случай националния ни празник.

На празненството имало повече от 1000 гости, сред които евродепутати, държавници и хора на изкуството. Престижният ангажимент бил изпълнен от Мария перфектно, но веднага след това тя трябвало да се прибере в София заради огромния куп творчески задачи.
Продължавам да правя песните, които ще влязат в новия ми албум, доверява Мария Илиева. Тя имала намерение да покаже последната си продукция на поредица големи концерти из страната. Срещите с публиката винаги я зареждали и тя с нетърпение чакала поредните си прояви. В края на февруари Мария бе сред феновете си от Варна и остана очарована от факта, че близо хиляда души запяха заедно с нея хитовото парче I like. Това беше и първото живо представяне на песента, която от седмици разбива родните радиокласации. За варненския успех в клуб Planet помогнали верните й приятели Калин Вельов и актьорите на „Стереостая“ – B.O.Y.A.N и Криста.
В супернаситената програма на Мария Илиева че “отчетен” и концертът с маестро Славил Димитров и Русенския симфоничен оркестър. Градът край Дунав видя и чу великолепно издание на поредицата “Една любовна вечер с Мария Илиева”. Истински дар за ценителите бяха симфоничните аранжименти на известни песни, познати в джаз стандарт.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар