понеделник, 11 април 2011 г.

10 000 лева за секс уикенд с Емануела


Емануела получила неприлично предложение от наш футболен бос, певицата тактично отклонила офертата

Колко може да струва един секс уикенд с фолк певицатаЕмануела? 10 000 лева! Поне на толкова я оценил наш футболен бос.
Емануела не се дава

Чалга гърлата си признала, че получила неприличното предложение от шеф на известен футболен клуб в провинцията, но не пожела да коментира името му. Емануела, разбира се, отказала категорично, пише Блиц.
Фолк фурията загатва, че босът бил над 50-годишен. Той й написал страстно писмо, в което директно я поканил на секс уикенд някъде в провинцията. И тъй като безплатен обяд няма, футболният шеф не се посвенил да си представи офертата. Емануела била шокирана от предложението на мъжа и е категорична, че и на 20 хиледарки не би се съгласила.
„Имам си сериозен приятел, и освен това, не съм от момичетата, които се продават за пари”, отсече устатата певица и разби на пух и прах всички клишета за родните певици. Легенди се носят за двойните тарифи на родните чалга фурии и за секс каталозите, които се разпространявали сред елита.
Колкото и разкрепостено да се държи Емануела обаче, тя твърди, че никога не би се продала. Освен това, съвсем наскоро на певицата й предстои сватба, така че едва ли й е до интимни игри с Чичко Паричковци на Емануела.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар