неделя, 10 април 2011 г.

Малката актриса Мина Маркова с баснословен хонорар


Момиченцето е най-обичаната актриса от „Столичани в повече”

Малката актриса Мина Маркова с баснословен хонорар
12-годишната Мина Маркова е шестокласничка в СОУ „А. С. Пушкин”. Тя се справя перфектно с ролята си на малката дъщеря на семейство Лютови. Яна Лютова е любознателна и непрекъснато се забърква в интригите на семейството от село Извор. Детето се е наложило като най-обичана актриса в новия комедиен сериал „Столичани в повече”. То е познато на българската публика от хумористичното предаване „Комиците”, чийто продуцент е Любо Нейков. В предаването Мина обира точките в много от скечовете.
Пак Любо Нейков, който лично кани 12-годишното момиченце да участва във сериала, където копродуценти са Нейков и Евтим Милошев. Говори се, че Мина ще получава солиден хонорар за играта си във филма. Точната сума се пази в тайна, макар че е изтекла информация за това, че хлапето прибира повече пари от някои от най-утвърдените звезди. Знае се също, че от „Комиците” Мина си докарва по 100 лв на участие.
Преди време госпожица Маркова се забърка в голям скандал, покрай участието си в „Комиците”. Дори бе поискано СЕМ да се самосезира, заради участието на момичето в нецензурирана сценка. В скеча Мина е пратена да купува презервативи, а продавачът мисли, че са за баща й и иска той лично да си купи точния размер. Мина уточнява, че кондомите са за майка й, която отива на почивка и не знае на какви размери ще попадне там.
Мина мечтае да стане професионална актриса и е луда фенка на ездата

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар