петък, 6 май 2011 г.

Славея Сиракова ще слага гърди като на порно звезда

Разкрепостената дъщеря на именитите ни спортисти Славея
Разкрепостената дъщеря на именитите ни спортисти Славея очевидно иска да задоволява партньорите си с още по-пищни гръдни прелести.


Всъщност по-голямата дъщеря на Илияна и Наско още преди две години тунингова бюста си с всичко 590 кубика при пластичния хирург на елита д-р Ильо Стоянов.

Това обаче не попречи на маниакалната идея да има още по-големи гърди като на истинска порно звезда.

Първата пластична операция на бюста дъщерята на звездното семейство предприе след като приложи диета за отслабване и скоростно смъкна 4 -5 кила. Вследствие на това гърдите и увиснали.
От днешна гледна точка обаче имплантите вече й се виждали малки и планирала втора операция за повторно увеличаване на бюста.

Госпожицата възнамерявала да си постави нови с по още 150 кубика отгоре. Видният хирург д-р Ильо Стоянов попречил на Сиракова още първия път да си постави по-грамадни любеници, понеже като тренирана от заниманията с тенис и гимнастика, имала здрави гръдни мускули и не можела да поеме особено големи тежести.
Сега, когато кожата й се е отпуснала, станало ясно, че вече няма да има проблеми. Славея с радост споделила в компанията си, че след втората операция бюстът й ще надвиши стотачката.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар